• vrouw op het toilet met prachtige aangepaste wastafel en functionele toiletsteunen

In ziekenhuizen of instellingen is de keuze van producten afhankelijk van twee factoren: de gebruiker en de hulpverlener.
Om dit te kunnen combineren is verstelbaarheid en flexibiliteit van belang. Dat is de reden waarom er steeds vaker wordt gekozen voor het wandrailsysteem van Sanmedi Profilo Smart.

Eenvoudig verstelbaar, goed op werkhoogte te stellen:
Vaste hulpmiddelen zitten voor veel gebruikers vaak op de verkeerde hoogte, bij gebruik van het Profilo Smart systeem is dit zonder gereedschap eenvoudig op te lossen. Dit vergroot de zelfredzaamheid en ontlast de hulpverlener.

Profilo Smart wandrail

Profilo Smart wandrail

Optimale inzet van hulpmiddelen, uitwisselbaar en kostenbesparend:
Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen of hotels is het door de flexibiliteit van het Sanmedi Profilo Smart systeem mogelijk om alleen die producten te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met producten die in de weg zitten. Tevens kunnen kosten worden bespaard doordat er gemiddeld minder producten hoeven worden aangeschaft omdat ze naar behoefte tussen verschillende badkamers kunnen worden uitgewisseld.

Veilig, hygiënisch en multifunctioneel:
De horizontale rail is zo ontworpen dat vuil en water zich niet kunnen ophopen. De zachte delen van het douchezitje zijn afneembaar en 100% anti bacterieel. Aan de wandrail kunnen diverse producten worden geklikt, zoals o.a. douchezitjes, toiletsteunen, een wastafel hoog-laag frame en diverse luxe accessoires.

Besparing in bouwkosten, toepasbaar op vrijwel elk type wand:
De wandrail is op veel punten vast te zetten waardoor er minder kracht op de muur wordt uitgeoefend, waardoor bij holle wandconstructies, ook veilig gebruik gemaakt kan worden van de nodige producten, zonder dat hinderlijke steunpoten noodzakelijk zijn.

wandrail voorzien van ledverlichting, niet alleen kleurrijk, maar ook geschikt als herkenning voor sommige doelgroepen

wandrail voorzien van ledverlichting, niet alleen kleurrijk, maar ook geschikt als herkenning voor sommige doelgroepen

Moderne look, passend in elke badkamer, luxe uitstraling:
Het Sanmedi Profilo Smart systeem bestaat uit stijlvolle, flexibele producten voor de badkamer. Deze producten kunnen vast op de wand worden bevestigd of zijn d.m.v. een wandrail naar behoefte in hoogte verstelbaar of in hoogte en zijdelings verstelbaar.

Assortiment:
douchezitjes, toiletsteunen, wastafelframe, toilet met vermaler en accessoires, geschikt voor:

  • hoog-laag verstelbaar d.m.v. verticale rail
  • hoog-laag en zijdelings verstelbaar d.m.v. verticale rail geplaatst aan horizontale rail

kleuren:
Producten standaard leverbaar in wit, rood, blauw en zwart
Wandrail standaard in aluminiumlook, verder projectmatig verkrijgbaar in alle wenselijke kleuren en opdrukken. Er is ook een mogelijkheid voor het plaatsen van ledverlichting onder de kap (beter zichtbaar / herkenbaar voor bepaalde doelgroepen)

Is een handmatige verstelling niet voldoende, dan is er ook een ruime keuze aan producten die elektrisch hoog-laag verstelbaar zijn, door middel van een afstandsbediening.
Aankleedtafels, baden, douchebrancards en wastafelframes zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, maar ook in hoogte verstelbare toiletcombinaties voorzien van onderdouche en föhn of sta-op toiletten met of zonder douchewc.

Wat bieden wij?
U kunt uiteraard onze producten bekijken en vaak testen in onze toonzaal/testruimte. Om u goed te kunnen helpen, vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Hier zijn ook scholingsmogelijkheden te realiseren in kleine groepen.
Maar vaak is het belangrijk dat een van onze adviseurs bij u ter plaatse komt kijken om samen een oplossing te creëren in uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Wij kunnen producten beschikbaar stellen voor een proef(bad)kamer. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.

Als er een keuze is gemaakt welk product het meest past in uw situatie, dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken.
Wij werken gedurende de gehele procedure van bedenken tot uitvoering ook nauw samen met uw architect, bouwkundig- of project adviseur en aannemer/ installateur.

Nieuwsgierig naar projecten die al zijn uitgevoerd, kijk hier!

Closomat Lima Vita met inbouw hoog-laagframe

Closomat Lima Vita met inbouw hoog-laagframe

Aqualine elektrisch in hoogte verstelbaar bad

Aqualine elektrisch in hoogte verstelbaar bad voorzien van hydraulische douchebrancard