• vrouw op het toilet met prachtige aangepaste wastafel en functionele toiletsteunen

Sta-op systemen bieden een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet. Deze lift ondersteunt een natuurlijke sta-op beweging, door de gebruiker langzaam op en van het toilet te tillen met gebruik te maken van de schakelaar in de armsteun.

Zelfredzaamheid
Het sta-opsysteem bevordert de zelfredzaamheid en stelt gebruikers in staat om onafhankelijk gebruik te maken van het toilet.
Als ondanks het gebruik van het sta-opsysteem het zelfstandig naar het toilet gaan niet mogelijk is, kan deze toiletlift een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van lichamelijke klachten van hulpverleners, omdat zij minder handelingen behoeven te verrichten om de noodzakelijke hulp te bieden.

Sta-op systemen en toiletliften zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.
De Solo toiletlift is een sta-opsysteem dat werkt met een accu, waardoor deze eenvoudig te plaatsen is zonder stroomvoorziening in de nabije omgeving.
Ook is er een uitvoering die aangesloten dient te worden op het lichtnet. Dit sta-opsysteem is ook te combineren met een douchewc.

Naast de elektrisch in hoogte verstelbare toiletlift waaraan de Closomat Lima Vita douchewc wordt geplaatst, is er ook een verticale toiletlift leverbaar die geschikt is voor een standaard toiletzitting of een closetzitting met onderdouche en föhn. De zitting wordt op de toiletlift geplaatst, waardoor u als gebruiker met toiletzitting gelijktijdig wordt gelift of neergelaten op de toiletpot.

download hier de kleurenbrochure

download hier de kleurenbrochure

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus in uw thuissituatie. Bent u geïnteresseerd in een van de toiletliften, neemt u dan gerust contact op.
Wilt u weten of u een vergoeding kunt aanvragen via de WMO, kijkt u dan ook even hier.