• vrouw op het toilet met prachtige aangepaste wastafel en functionele toiletsteunen

Drempelvrij op vakantie kunnen gaan!

Steeds vaker worden vakantiewoningen, hotelkamers of een bed & breakfast voorzien van aangepaste (bad)kamers. Was het vroeger een verplichting om ten minste 1 kamer of toiletruimte beschikbaar te hebben of de toegang rolstoelvriendelijk te maken. Tegenwoordig is het meer een vanzelfsprekendheid dat er er aanpassingen zijn in dergelijke gelegenheden.

Profilo Smart handmatig in hoogte verstelbaar wastafelframe in B&B de Theeplaats

Profilo Smart handmatig in hoogte verstelbaar wastafelframe in B&B de Theeplaats

Om meer flexibiliteit te hebben, wordt niet zo vaak meer gekozen voor vaste opstellingen, maar voor de wandrail van Profilo Smart.
Het voordeel van deze wandrail is dat deze mooi kan wegvallen in de kamer zolang er geen producten aan hangt, waardoor de kamer geschikt is voor gebruik door willekeurig welk persoon. De ruimte heeft hierdoor niet specifiek een “gehandicapte” uitstraling en is daarom gedurende het hele jaar te verhuren. Dit werkt kostenbesparend.

Profilo Smart zijdelings en verticaal in hoogte verstelbaar douchezitje

Profilo Smart zijdelings en verticaal in hoogte verstelbaar douchezitje

Aan de wandrail kunnen de producten eenvoudig worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. De sierkap kan omhoog gezet worden waarna het product erin geklikt kan worden en op de juiste plek worden geschoven. Ook de hoogte van de producten is traploos instelbaar en veilig op een rem te zetten. Hierdoor kan de voorziening bij kamer wisselingen ook makkelijk op de juiste hoogte worden gezet in een handomdraai. Maar de juiste producten kunnen ook daar worden ingezet waar ze nodig zijn, waardoor er niet voor elke kamer dezelfde producten ingekocht dienen te worden. Ook dit werkt kostenbesparend.

verlengd wandhangend closet voorzien van verstelbare toiletsteunen

verlengd wandhangend closet voorzien van verstelbare toiletsteunen

De wandrail is op veel punten vast te zetten waardoor er minder kracht op de muur wordt uitgeoefend, waardoor bij holle wandconstructies, ook veilig gebruik gemaakt kan worden van de nodige producten, zonder dat hinderlijke steunpoten noodzakelijk zijn.

Wat bieden wij?
U kunt uiteraard onze producten bekijken en vaak testen in onze toonzaal/testruimte. Om u goed te kunnen helpen, vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Maar vaak is  het belangrijk dat een van onze adviseurs bij u ter plaatse komt kijken om samen een oplossing te creëren voor uw project.

Wij kunnen producten beschikbaar stellen voor een proef (bad)kamer. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.

Als er een keuze is gemaakt welk product het meest past in uw situatie, dan kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Indien gewenst werken wij ook nauw samen met uw architect, bouwkundig- of project adviseur en aannemer/ installateur.