• vrouw op het toilet met prachtige aangepaste wastafel en functionele toiletsteunen

Het Sanmedi Profilo Smart systeem is een flexibel systeem dat ervoor zorgt dat aangepast sanitair altijd gemakkelijk op de juiste hoogte is in te stellen, niet stigmatiserend is en maximale veiligheid, gemak en comfort biedt. Het systeem garandeert optimale zelfredzaamheid voor opgroeiende kinderen, ouderen en mensen met een lichamelijke beperking waarbij de hulpmiddelen voor de badkamer altijd eenvoudig aan te passen zijn aan veranderende omstandigheden zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. Het systeem geeft meer mensen de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van de badkamer en het toilet.

download hier de kleurenbrochure

download hier de kleurenbrochure

Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen en instellingen, maar ook in bijvoorbeeld hotelkamers is het door de flexibiliteit van het Sanmedi Profilo Smart systeem mogelijk om alleen die producten te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met producten die eigenlijk alleen maar in de weg zitten. Tevens kunnen kosten worden bespaard doordat er gemiddeld minder producten hoeven worden aangeschaft omdat ze naar behoefte tussen verschillende badkamers kunnen worden uitgewisseld. Ook kunnen de hulpmiddelen altijd op de juiste hoogte en plaats worden ingesteld zodat ze optimale functionaliteit bieden waardoor hulpverleners patiënten niet onnodig hoeven te tillen. Deze verbeterde arbeidsomstandigheden voor verplegend personeel kunnen instellingen veel geld besparen doordat het ziekteverzuim kan worden teruggedrongen.

verstelbaar douchezitje

verstelbaar douchezitje

De producten van Sanmedi Profilo Smart kunnen rechtstreeks aan de wand worden geplaatst, maar zijn ook door middel van een verticale rail in hoogte verstelbaar. Tevens is er een mogelijkheid om de producten inclusief verticale rail aan een horizontale rail te hangen, zodat de producten zich altijd op de juiste plaats bevinden of (tijdelijk) kunnen worden opgeborgen.

De bij te bestellen accessoires kunnen ook geleverd worden voor plaatsing aan de horizontale rail.
De afdekkap is zonder meerprijs in iedere ralkleur leverbaar bij afname van minimaal 10 meter, de producten zijn leverbaar in de kleuren: rood, wit, blauw en zwart.

Wilt u meer informatie over handmatige producten van Profilo Smart of een van de andere producten uit ons leveringsassortiment, neemt u gerust contact op.