• vrouw op het toilet met prachtige aangepaste wastafel en functionele toiletsteunen

Bij dagelijkse verstelling, zoals vaak noodzakelijk in een thuissituatie, is een elektrische verstelling het meest adequaat, omdat er meerdere gezinsleden gebruik moeten maken van de aanpassingen.

Aqualine elektrisch in hoogte verstelbare producten voldoen aan de hoge standaardeisen van de Deense zorgmarkt. Hierbij wordt rekening gehouden met functionaliteit voor het gehele gezin zodat de aanpassingen niet alleen gericht zijn op de handicap van één persoon.

Veilig, hygiënisch en sterk:
De producten zijn voorzien van een eenvoudig te bedienen spatwaterdichte afstandsbediening. De afwerking is strak, waarbij rekening is gehouden met het schoonmaken en voorkomen van beknelling.

Eenvoudig verstelbaar, goed op werkhoogte te stellen:
De producten kunnen zonder veel kracht en hulp van derden op de juiste hoogte worden ingesteld, zodat ze geschikt zijn voor kinderen en rolstoelgebruikers, maar ook op de juiste hoogte ingesteld kunnen worden voor hulpverleners, waardoor ongemakken als rugklachten voorkomen kunnen worden.

elektrisch verstelbaar wastafelframe 11767010

elektrisch verstelbaar wastafelframe 11767010

Assortiment:
Elektrisch verstelbaar: wastafelframes, baden, douchebrancards en aankleedtafels
Handmatig verstelbaar: wastafelframes, wegdraaibare wastafels en toiletsteunen

Wastafelframes:
Aqualine wastafelframe 11767010 Elektrisch in hoogte verstelbaar met behulp van een afstandsbediening. De maximale verstelbaarheid is 35 cm. Geschikt voor situaties waarbij meerdere personen, zowel zittend als staand, van de wastafel gebruik maken. Door de dichte ombouw is de afvoer weggewerkt.

Aqualine wastafelframe Basic Elektrisch in hoogte verstelbaar wastafelframe Basis, zonder accessoires (wastafel, spiegel en planchet naar keuze). Maximale verstelbaarheid 40 cm. Veiligheidsbeugel en afstandsbediening worden meegeleverd.

Ook compleet leverbaar met spiegel, planchet, kraan, flexibele aan- en afvoerset, “gewone” keramische wastafel of met rolstoelwastafel met buikuitsparing.
Aqualine wastafelframe Maxi Als de Basic, maar dan ook voorzien van kastjes en een wastafel met aflegruimte links of rechts van de wasbak

Aqualine wastafelframe Flexi Elektrisch of handmatig in hoogte verstelbare wastafelunit. Eenvoudig te bedienen, zittend of staand, voldoende beenruimte tot de muur.

– hoogte verstelling: 30 cm van 68 – 98 cm
handmatige verstelling d.m.v. een draaibare hendel, elektrisch d.m.v. een knop
– de wastafelunit wordt compleet geleverd met wastafel, éénhendel mengkraan en flexibel aan- en afvoermateriaal.

– het elektrisch verstelbare frame is ontworpen voor regelmatige (dagelijkse) verstelling, het handmatig – verstelbare frame voor incidentele aanpassingen (bijvoorbeeld bij kamerwisseling in verzorgingshuizen of bij opgroeiende kinderen in thuissituaties)

er is ook een frame geschikt voor ruimtes waar slechts 52 cm draairuimte is

– de frames zijn leverbaar met diverse types wastafel

Bad en douchebrancard:

Aqualine bad Het Aqualine bad heeft een elektrische verstelbaarheid van 65 – 95 cm, door middel van een afstandsbediening met tiptoetsen.
Het bad is onderrijdbaar voor een verrijdbare tillift. Het bad wordt geleverd inclusief thermostatische douchemengkraan en handdouche.
Als optie kan het bad worden voorzien van een douchebrancard met gasveerdemper en nylon bekleding.

Aqualine elektrisch in hoogte verstelbaar bad

Aqualine elektrisch in hoogte verstelbaar bad

Hudson douchebrancard De Hudson opklapbare douchebrancard is elektrisch verstelbaar van 30 – 100 cm. Geschikt om veilig te douchen en te kleden in liggende positie.
De hoogte verstelling helpt bij het maken van een transfer op en van het bed, zowel vanuit een rolstoel als staande positie.

Verzorgers profiteren van de volgende voordelen:

– Een passende en comfortabele werkhoogte.
– Een opvangbak die het meeste water opvangt zodat de verzorger droog blijft.
– De met polyurethaan beklede latten zijn eenvoudig uit de houder te halen en makkelijk schoon en droog te maken.
– De latten kunnen omgedraaid worden waardoor een zachter oppervlak gebruikt kan worden
Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg

Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze, neemt u gerust contact met ons op.

Voor meer informatie over deze producten of andere, download dan de beschikbare brochures